Steven Hulst

COZMOZ adviesbureau

Steven Hulst

COZMOZ adviesbureau

Zelfstandigen onderscheiden zich met een professionele website

Hoe je als zelfstandig professional gezien wilt worden

Jij bent het product en juist daarom is online marketing, promotie en zichtbaarheid voor jou super belangrijk! Wat wil je dat jouw klanten vinden als ze zoeken op je naam of de expertise die jij levert? Komen ze dan terecht op dat knullige artikel van vroeger, die online klacht aan KPN, je privé Facebook pagina of dat slecht onderhouden LinkedIn profiel?

Wat zie jij als je je eigen naam in Google intypt?

In veel gevallen blijkt de persoonlijke promotie van zelfstandigen nog zeer onprofessioneel te zijn. Vaak heb je wel snel in je vrije tijd een halve website in elkaar geknutseld maar heb je er vanwege alle drukte nooit meer naar gekeken. Al dit soort halve profielen en website presentaties dragen weinig bij aan de waarde ontwikkeling van jou als zelfstandige professional. Besef je wel dat een slecht ingericht profiel of goedkoop ogende website afstraalt op de hoge kwaliteit die je in je werk nastreeft en ervoor zorgt dat je altijd moeilijke onderhandelingen moet voeren over je uurtarief.

Wij zorgen voor je website

Besteed daarom nu je persoonlijke online promotie uit aan ervaren online marketeers. Onder de naam iQ circle biedt mijn bedrijf VIP Marketing sinds begin dit jaar een fullservice website concept voor zelfstandige professionals. Wij luisteren eerst naar je ondernemersverhaal, stellen vast wat je écht uniek maakt, waarmee jij je onderscheidt van anderen en voor wie je het liefste werkt. Vervolgens schrijven we jouw website teksten, verzorgen we de foto’s en richten we jouw volledige professionele website in. Bijkomend voordeel: Jij hoeft er dus zelf niets voor te doen!

'Als je iets unieks te bieden hebt, is het duidelijk waarom klanten voor jou kiezen.'

Geen selfservice maar fullservice

Je bent als ondernemer continu in beweging en dat verlangt jouw doelgroep ook terug te zien op je website. Daarom schrijven wij ook jouw persberichten en richten deze op de juiste manier in op je website. Zo zorgen we ervoor dat je perfect vindbaar en zichtbaar bent op internet!

Hoor jij bij de iQ circle?

Jij wilt graag zakendoen met mensen waarin je gelooft, mensen die dezelfde kernwaarden bezitten. Die andere mensen weten te inspireren vanuit hun eigen vakgebied en daarin succesvol en invloedrijk zijn. Die op basis van hun eigen kwaliteitsstandaarden en vaardigheden weten wat ze écht kunnen en daarin een bewezen ‘track record’ hebben. Niet omdat ze dat zelf zeggen maar omdat de mensen met wie zij gewerkt hebben dat vinden. Herken jij je hierin, dan is een iQ circle website zeker iets voor jou. Je kan voor meer informatie altijd contact met me opnemen of bel me tijdens kantooruren op 0317 – 358 980.

Wil je weten hoe zo’n iQ website eruitziet?

Kijk dan gerust rond op deze website van mijzelf – www.stevenhulst.nl of neem een kijkje bij één van de zelfstandige professionals die al tot iQ circle zijn toegetreden: www.evertobdeijn.nl, www.arinavanleenen.nl, www.bart-laarhoven.nl

Contactgegevens

Steven Hulst
Costerweg 1C
6702 AA Wageningen
mail@stevenhulst.nl

Stel een vraag aan Steven

Aanhef

Steven HulstCOZMOZ adviesbureau
0344 - 846281