Steven Hulst

COZMOZ adviesbureau

Steven Hulst

COZMOZ adviesbureau

Breedband project - Kenniswijk Eindhoven

Consultant internet technologie

Kenniswijk was een meerjarig experiment voor breedband internet in een wijk te Eindhoven. Door dit project werd ervaring opgedaan met de aanleg van breedband en ontstond een nationale proeftuin voor nieuwe diensten via internet. Of het nu ging om wonen, werken, leren of leven, in Kenniswijk werd de toekomst zichtbaar.

Met Kenniswijk is een stimulans gegeven aan innovatie van zowel commerciële als publieke diensten via internet. In deze proeftuin konden bedrijven en overheden experimenteren en diensten ontwikkelen die vervolgens nationaal en internationaal konden worden uitgerold. Daarnaast kon met dit project, en het in beweging brengen van gemeenten, een versnelling worden gerealiseerd in de aanleg van breedband in Nederland. 

Steven over Kenniswijk

"Als internet consultant ben ik betrokken geweest tijdens het kwartier maken van het project, welke bestond uit afspraken maken met webontwikkelaars en het beoordelen van de ingediende projectplannen. Het was fantastisch en inspirerend om met het Kenniswijk team te werken, allemaal specialisten op hun eigen vakgebied. Samen hebben we de basis gelegd voor breedband internet in Nederland"

Contactgegevens

Steven Hulst
Costerweg 1C
6702 AA Wageningen
mail@stevenhulst.nl

Stel een vraag aan Steven

Aanhef

Steven HulstCOZMOZ adviesbureau
0344 - 846281